L' ART COM A DOCUMENT SOCIAL

L' obra d' art ens informa de la història.
En un document gràfic d' un temps i d' un país,
cultura o civilització.

El HOLOCAUSTO.

dilluns, 17 de febrer del 2014


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Es un video que me ha parecido muy fuerte ya que , primero que maten a personas como si nada, que les parezca normal matar por ser diferentes ya es muy impactante. Lo que hacian con las mujeres tambien, sobretodo que por llorar las mataran, que por estar embrazadas o enfermas tambien, eso es muy impactante. Otro echo que horroriza es el que metan 10.000 personas en una camara de gas como si nada, que a las 4 de la mañana hicieran revisión y los que estaban mal los mataban sin piedad y que los distinguieran por diferentes estrellas y colores. Es un video del que se puede apremder mucho y es bastante ágil y entendedor y el echo de que acaben con testimonios,eso es aún más conmovedor. El video no se deberia llamar holocausto ya que no es un sacrificio hacia Dios el matar a tanta gente, se debería llamar Shoa ( o algo así) en ebreo, significa exterminio.

Unknown ha dit...


Es pot dir que tot això i les circumstàncies dures el van transformar en una persona deplorable, i un cop muntat tot l'aparell de poder a Alemanya es va perseguir també als que els semblessin "inútils",per això en aquests 6.000.000 de morts que es calcula també s'inclou gitanos , homosexuals i discapacitats.
Sincerament penso que l'Holocaust, és a dir, l'assassinat de jueus a Europa durant la II Guerra Mundial va ser una época massa dura. Els objectius que tenia Hitler, o millor dit les seves intencions, es podrian haver solucionat d'una altre manera.Tota aquesta gent va morir injustament, desde quan pots arribar a fer totes aquestes coses per una raça? Ja no és perquè sigui jueu, ja és pel fet de respectar. Tota aquesta quantitat de gent que va morir i, gran part també, fora dels camps de concentració, no es mereixien la falta de fam ni la llibertat d'expressió entre altres coses.
Al dia d'avui això es recorda, però sincerament va ser un fet negre en la Història de la Humanitat comès per la desraó del nazisme. Com a persona l'únic que puc dir és :
<>